27 oktober Tisdag



Jao., var ett tag sen... !


 fredags då var ja me emma i glössbo a kika på lite film, var me henne hos hennes farmor för hon skulle vara hästvakt!:)  de var nice,  hehe.. =)

haha extremt ohyggligt!


Lördagen spenderades för ovanlighetens skulle i Järvsö! =) ja anna anna a emma a sandra? ( kmr inte riktigt ihåg namnen) hehe

Sen var de andreas, Kim a mattias a en till:) hehe.

var nice,  ´the guys bjöd på tacos när vi dök upp, skitnince sen hade vi 2 plattor med Xcider, de bara var a ta av för de var dem som hade köpt de åt oss:) sjuukt nice ,=) sen  bjöd dom även in oss på statt i ljusdal, Sjuukt hyggliga killar, om man jämför med guysen här i stan!:) haha.

Sen blev de massa alkohol a vattenpipa när vi kom tillbaka, festade fram till klockan 6 på söndag morgon!:) haha, sen somna man 1 eller 2 timmar för att sen vakna a kräkas hela morgonen!. uscha inte najs alls.!

Men sen vid 4 tiden  på söndag drog vi hem:) sköönt a komma hem, :). anna körde på 20 minuter'! från järvsö a till begvik, ni kan ju bara gissa vad fort de gick.!.

Söndagen vart en kort dag, hem ta in hästar, sova vakna åka till resurscentrum för a fylla i nå papper.!

Sen drog vi till LOS i ljusdal för a kika på en häst till farmor, var jätte söt häst en renrasig New forest 18 år.
dom skulle rida i paddocken som var "typ" 1 km därifrån, fick en häst jag med som jag red med på! hehe kändes mysko men de var skoj:) hehe de var ett 17 årigt halvblod, vallack, jätte fint.! men gryymt slö!.

iaf när vi kom te banan så red monika omkring lite a jag på den andra då. sen bytte vi så johanna (monikas dotter) fick rida på den ja red. a ja red den vi var där för att titta på. =) heheh, när man skulle ställa krav på den lilla pojken haha vart han vrång a börja bocka a kicka.! =) var skoj, hehe men han var gryymt stel i nacken . /nästan som en travare)  sen hade han inga muskler kvar stackarn, helt tomt på ryggen a på halsen.! men de kan ju fixas, men de skulle ha 16000:- för honom, men de var lite för mkt.
men sen ringde farmor a skulle pruta! så hon fick ner honom till 8000:- de tyckte ja var grymt normalt pris, men monika tkt de var för mkt så får se om dom nu skaffar häst tillsammans eller om de bara blir farmors häst, för hon skulle ha den som de verkar, men hoppas iaf på 3 veckors prov.!  för han var ranghög!. a de e ju mina oxå så  vi får se hur det går med det!

Nix nu e de tisdag a a har varit på rekryteringsträff i kilafors idag! men icke då.

Ska nu iväg a ta svinsprutan så önska mig lycka till utan biverkningar!
CIAO
jennie

Onsdag 21 oktober



Idag har man varit i hudik med brorsan han skulle till öronmotttagningen,  a kolla upp om han skulle opereas eller inte. a Stackarn måste opereras, men blir till hans bästsa sen iaf.!:) han var superduktigt,=).

Nu sitter ja här a funderera, för vill stayla min blogg!=)  syrrans ska nog fixa de hoppas jag:D

Shantie gumman spydde på mig i sängen här om natten, inte mysigt alls, så nu har hon fått flyttat ner, för är hon med pappisar så kmr hon snart att börja läcka oxå a de vill ja inte ha i sängen, a hon hoppar upp när ja sover, så nu bor hon nere i rummet istället=) hoppas verkligen de är Valpar på G alltså!:)
hon verkar lite tjockar iaf, eller så är det ja som hoppas. kan vara så oxå.

Men  iaf så blir de 3 veckor på fredag, a hundar går ju ca 8 veckor så är de nå lär de synas  snart, får se om vi åker in efter 4 veckor a kikar med röntgen om de är ngt.=).

Idag blev de ingen ridning, vart så sent när ja kom hem från hudik så vart bara a amocka a ta in dom.


Om  jag får pengarna på fredag från försäkringskassan, så ska ja dra med Anna till Järvsö för bastning a festande hemma hos en killkompis till anna:). hoppas de blir Nice:). A hoppas att ja får pengar!.


Nix, nu ska ja dra a gö nå annat.
Hörs.
Jennie


lördag 18 oktober

jodå de e lördag. Men känns inte så!.. hmm,


Igår var gittan a  monika a provred en häst i edsbyn, slutade med att ja fick leda hästen när dom red, så den blev det inte. Var för  pigg för dom och det kan jag hålla med om.  Hästen hade inte blivid riden på ca 3 månader, såklart att den var pigg, så de blev inget.

Kikar vidare nu efter en lugn lat liten vallack=). men dom hittar nog en till slut ska dom se.

Idag var jag in te sorf en sväng a kika på lite hästträningar. var nice man vart taggad för att träna, så drog hem a träna lite me grabben, gick jätte bra,! vi hoppade lite oxrar,  =) var Skitans duktig.=).Nice
 
Sen kanske lite dumdristigt men drog med mig jigge ut på "första" uterittenn hehe alldeles ensam a ingen hemma, kanske inte så smart men bra gick det , han skötte sig galant lite hoppande åt sidorna men inget "farligt" hehe:)

Nu har ja nyss kikat på 2 bra filmer e trött.!  ska sova snart ska till Svartbäcken imorgon a fira alexander som fyllt 2 år:)

...Hmm var en gryymt bra ide anna, skulle vara asskoj, hoppas verkligen dom kan fixa hästarna:) för då SKA VI äga alltså. !!! :D

Nu blir de ut med hundar sen kväller:)

Natti
/jennie

torsdag 15 oktober.



HEHE=)


i förrgår red ja jigge a det han bli mörkt så blev en liten skritt sväng. på vägen bara=).
hehe men mötte elin a en till som var ute a red, shit han blev helt till sig när dom gått förbi, haha, fick en arab svans a slängde upp den som en knorr på rumpan, drog ner huvudet a blev skitsnygg.:) haha  de var lite skoj,=)

Red han igår oxå, men de känns att han har travar " traven" men han lär sig fort, efter ett tag börjar han söka sig innåt med huvudet, a böja sig rätt a ta den "rätta" traven.  ! =) skönt a ha en lättlärd häst.
Så de blir skoj de här. men några dampningar gjorde han igår oxå men de var inge konstigt:D hehe, kan ju inte låta den som rider bestämma helt eller..'


Idag, ska ja me .lillbrorsan a köpa en dracula kostym, för han ska på halloween kalas på Fredag, sen ska han på ett till kalas på lördag!:) hehe snart blir det vell disco dom ska på oxå:! gud vad kul de är när dom börjar bli äldre, skoj skoj,=)


Sen sitter ja a funderar på om ja ska ta a rida upp med grabben till carina a träna lite dressyr, kan behövas. tror fan det..
Sen blir de nog lite träning me jigge oxå.

Köpte ett hovmedel igår som ska hjälpa till med sprickan i jigges hov,! hoppas verkligen det blir bättre! . annars ska ja köpa de andra som man ger till maten, för nu ska fan me sprickan Bort!.


Hoppas verkligen på Att de är ngt där inne, Vill ha såna söta små till jul!:) skulle blii såå mysigt.
PLZ. lite valpisar vill ja ha,.....=).

BE!

Ciao
jennie

Lördag morgon 10 oktober




Fan.


Uscha nu vart ja besviken, Den var ju Min!.

fan vadå skulle man ha ansträngt sig mer?! kanske men endå,,,,  nae nu mår ja ännu sämre en förut".


Nae nu ska ja skita i omvärlden bygga mitt hus a leva solo me min hund Hela livet ut!.
Så De så!.


Ja vill ha ett jobb!.
Så ja får mitt Hus!
:)


9 oktober Fredag


Idag

var det sista dagen på min praktik på lillberget!.
Så köpte med mig glass de små barnen!:)
det var som tur var uppskattat! :D
hehe

Fick en ihopsatt "pärm" med teckningar de hade ritat åt mig! de var såå gulligt:)


DEt var en extremt rolig tid, syynd att den är slut. Och synd att man måste plugga i 3 ÅR!!!!! för att kunna jobba på "riktigt" inom förskolan. då jag är såå dåligt på att plugga...:/

Men kommer absolut sakna de små barnen.

Jag kan även säga att ja lärt mig mycket nyttigt, ! så det har varit en bra tid!:)

Nu sitter man framför datan a tråkar.. hade velat tragit ut i helgen med emma men FAN man har ju inga Pengar:/  uscha ja hatar att säga att ja inte har pengar brukar alltid kunna lösa de på nå vis, men nu är alla mina vis slut!!! :/ så är heeelt pank så morsan fixar de "viktigaste" åt mig. MEN hon skulle inte direkt ge mig pengar för krogen! så där är det stopp!:/. booring.

men om ca 2 veckor får ja pengar så de e ju bra iaf.


Har skitans tråkigt nu alltså. a ingen bil har ja heller så ja kan åka någonstans, för den har farsan för han drog a jobba a den andra bilen e trasig.!

A ja som e sååååå ---sugen!   var enklare när man hade moped,  ! =) hehe .  men den tiden är verkligen förbi.  hmm mysko hur en tid bara kan försvinna kmr ihåg den tiden när man sa" gud vad bra de ska bli när man blir äldre, då kan man ju fixa det själv a då blir de enklare" mjo extremt vad de blev så. .


Aja. =)

ska strax ut a ge hästarna sista käket innna kvällen:).

sen blir de vell a uggla framför TV:n för nå vettigare vet ja inte! inte utan både bil a ----!

Ciao
JEnnie

fredagen 2 Oktober

Japp då är man hemma, kom hem  för ca 1 timma sen så nu sitter man framför datan a skriver lite a kollar läget lite! :)


Hmm var bara sugen på att festa idag, men men man kom  ju som sagt hem seent.

Gick bättre a  para idag, hon var tyst a det gick som det skulle! NU är det bara att hoppas att de kmr ett par valpar om ca 2 månader! :D. "fint till jul"


Nu ska ja rasta alla hundar, sen ta med mig shantie upp för hon ska få sova i mitt rum.! nice:P

sen imorgon blir det klubben först, för de har lydnandstävlingar där a vi ska stå i köket, sen blir det
utprovning av sadeln på Jigge. =)

hoppas hoppas det passar.


Nae nu ska ja  Sova så ja orkar kliva upp imorgon. :)

Natti Natti
skönt att vara Hemma!
/Jennie

Öland "udden"



JA som sagt vi fick ju skynda a städa igår,  så vi fick en ny Stugan " Udden 1 B. "  mysig stuga, funkar bra. men hade blivit trångt om vi hade varit här hela veckan. =)

Men åker hem imorgon efter vi varit a parat imorgon igen.! :)


 gick bättre idag a para, de vart iaf 2 ggr, men shantie blir skitsur när han "stiger på " men tystnar sen, Men sen är ju han grymt stor då han e hane a shantie e bra liten så inte så kul a hålla upp hela honom på ryggen,. =) hehe.

MEn men, hoppas de funkar bra imorgon, ska gå långpromenad ikväll med henne samt imorgon, =) så hon är lite tröttare imorgon när vi ska para.

Vi var även till borgholm idag,  jag körde a de var sjukt kul=) spännande a köra i en helt ny stad, var skoj, men hade kört ca 4 timmar i streck då så vart bra tjatigt .=) men jesper fick sin bil iaf som han skulle ha., sen vartt de handla a dra hem te stugan:D

Aja  är taggad för resan hem, för vill hem te mina pöjkar a  rida jigge nu när sadeln har kommit:D hehe


ja nu ska ja äta en plopp a kika på idol sen blir de kväller.

HÖrs
Jennnie

Öland torsdag.

Jo vi har fått en  annan stuga för den här natten ,

På samma camping, håller på a städar ur "holmen 2B" för att flytta till Udden 2B :)

hehe.


bloggar mer sen.

/jennie

Öland Torsdag



.

Hmmm!,,  nu har vi fått problem!.  vi hade hyrt stugan tills på fredag och nu kmr de a säger att den har blivit dubbelbokad a vi måste ur den här stugan innnan 12!!! a vi ska städa den!. shit nu får vi skynda oss....

Bajs a så läre vi leta en ny stuga... booring.

A ska städa nu,

skriver sen hur vi löser detta problem, morsan har ju damp som vanligt! .

Hörs
jennie

RSS 2.0