torsdag 15 oktober.



HEHE=)


i förrgår red ja jigge a det han bli mörkt så blev en liten skritt sväng. på vägen bara=).
hehe men mötte elin a en till som var ute a red, shit han blev helt till sig när dom gått förbi, haha, fick en arab svans a slängde upp den som en knorr på rumpan, drog ner huvudet a blev skitsnygg.:) haha  de var lite skoj,=)

Red han igår oxå, men de känns att han har travar " traven" men han lär sig fort, efter ett tag börjar han söka sig innåt med huvudet, a böja sig rätt a ta den "rätta" traven.  ! =) skönt a ha en lättlärd häst.
Så de blir skoj de här. men några dampningar gjorde han igår oxå men de var inge konstigt:D hehe, kan ju inte låta den som rider bestämma helt eller..'


Idag, ska ja me .lillbrorsan a köpa en dracula kostym, för han ska på halloween kalas på Fredag, sen ska han på ett till kalas på lördag!:) hehe snart blir det vell disco dom ska på oxå:! gud vad kul de är när dom börjar bli äldre, skoj skoj,=)


Sen sitter ja a funderar på om ja ska ta a rida upp med grabben till carina a träna lite dressyr, kan behövas. tror fan det..
Sen blir de nog lite träning me jigge oxå.

Köpte ett hovmedel igår som ska hjälpa till med sprickan i jigges hov,! hoppas verkligen det blir bättre! . annars ska ja köpa de andra som man ger till maten, för nu ska fan me sprickan Bort!.


Hoppas verkligen på Att de är ngt där inne, Vill ha såna söta små till jul!:) skulle blii såå mysigt.
PLZ. lite valpisar vill ja ha,.....=).

BE!

Ciao
jennie

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag vill oxå ha sådana till julen ;P Haha, då blir ni inte av med mig lätt inte. Hörru, de är fest för oss på halloween, två dagars. Möjlegen tre om Cissi kommer, men torsdagen tillbringas nog bara hos mig i sånt fall :P Love you

2009-10-15 @ 21:53:11
URL: http://cantaniasnolletta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0