Fredag



Sjuk:/ uscha vad ja hatar att vara sjuk.,. inte kul alls, men tur de e dåligt väder så man ändå inte kan rida, så hästen slipper bli lidande...

men efter att man varit ut a mockat, försökt köra en skottkärra i FAN massa snö a fixa massa grejs så kände man att kroppen var helt slut:/  febrig a allt som man var...

Nu har morsan a jag kikat runt på nästa ras vi ska börja avla på.  vi ska ha 2 raser som vi avlar a tävla med. Men de blir nog inte förrän swinto e borta, för annars får han de jobbigt med fan 6 hundar.  Men vi får se hur länge han orkar, för han har mått dåligt nu, för mowglie försöker ta över, han flög på swinto igår så nu får dom inte vara ilag längre. 

Iaf så blir nog nästa ras en Bergers Des Pyrenees A Face Rase!.  finns bara 2 kennlar med dom i hela sverige, men vi hitta en bra kennel i norge vi funderar på att ta kontakt med. så då blire en tripp te norge:)

men de blir inte än på ett tag iaf. Kmr nog ta en kull på Shantie i hennes nästa löp om mowglie fått sina meriter. men de ska nog fixas:)

A Ladies får sin första utställning i bologne skogen i gävle, där även shanties debut gjordes a då kom hon BIR och BIS 3  =) så hoppas på samma resultat med lillen oxå:)



Vi alla visste att frågan skulle komma upp, a de är inget vi kan göra åt de förrän vi har någon grund!.
Får alla se hur de blir. Men massa skit kmr de nog att bli.


Jävla massa strul oxå, men de e ju inte heller Så jätte Förvånande.


nix nu ska ja göra en passians (eller hur fan de stavas, en sån där sak med kort ;) )

Så Hörs
Je

Kommentarer
Postat av: jesa

patience stavas det..

2010-01-31 @ 20:55:56
URL: http://raggarjesa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0