Måndag 8 februari



helgen var gryymt skojig, ja a emma röjde med "hattarna" nyktra!:P så bra är vi!.
grymt skoj, hemkom klockan halv 5 på söndag morgon så vart mikrosömn innan hästarna skulle ut!:P haha ganska död på söndagen, var ju 2 hästar som skulle ridas, Grabben och Lina,  måste rida Lina nu oxå då gittan fortfarande är dålig och måste ta det lugnt och för att monika slutade att rida, då missförstånd av vad som fick göras med hästen  och vad som inte fick göras med hästen.




*jigge*

Så för tillfället har ja 2 a på torsdag har ja 3 hästar som ska ridas,  fast Lina rids bara ca 3 dagar i veckan  a det kommer Jigge också att göras i början då han ska sättas igång på torsdag, när han får skor:)

:) så mkt ridning blir det nu, samt att man börjat träna varje tisdag med aerobics och ev måndagar oxå fast då på riktig aerobics.:)

Sen inom mitt "jobb"liv så har det utvecklats väldigt bra ,, man har höga mål men de ska man ha. Funderar liksom på att starta eget.  Eller ja köpa ett företag som är till salu just nu.
Syrran a ja ska börja på starta eget kurs, så snart så är man egenföretagare.=)
Eller om de inte blir så så ska jag börja på hotell-receptionist utbildning =) så äntligen händer det saker på jobbfronten!:D

Hundfronten går de oxå bra på eller ja så bra som det kan gå,, Shantie kommer att få en till kull valpar, när hon löper nästa gång. Den här gången kmr vi åka lite närmare inte hela vägen till öland, elller vem vet.

morsan kommer kanske oxå få valp så de blir massa valputställningar i sommar:p
Mowglie kommer bli familjens nallebjörn och lekfarbror till valpar, då han  älskar valpar!:)
Så länge han orkar iaf, :P

ladie är ute och promenadtränas varje dag, går jätte bra inte ett skall "som hennes mamma är duktig på"  det är väldigt skönt ska ja säga:D


Funderar om ja till sommaren ska tinga ett föl, om ja får jobb och huset börjat planerats, isf vill ja ha ett föl med bra stam på ena sidan sen kan gärna det vara Varmblod med oxå, eller så ska de vara föl med okänd stam för vill ha ngt a kämpa med.=)  A detta föl ska det minsan vara lite mer spännande färg på som skäck eller skimmel eller svart!
:P

NU ska ja ut a börja mocka sen ska ja ta in de hästar man har hemma nu!:)

Hörs

J


ps. Red grabben på ridbanan idag, gick jätte bra i trav men han fick styltor så inte mycke till gallopträning där inne, tog de på vägen hem istället a jävlar vad fint han börjar gå nu=P  man börjar känna sig nöjd!=).Ds

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0