Onsdag 4 november



jao de har blivit November, om snart ca 3 veckor är de meningen att shantie ska ha valpar! hoppas så innerligt att de blir små shantie bebisar!. för isf kommer jag att ha en till vovve,!=) ska spara en tik efter henne.

Idag har jag verkligen inte gjort ett skit, ! suttit framför Tv:n heela dagen, förutom de vanliga promenaderna med hunden, men de räknas inte!.

SÅ suttit a  halvsovit framför tv:n a slöa!. Men såg när ja skulle ta in hästarna att de typ "snöhagladeregnade" ?  ,  vill att de fryser på nu så man slipper skölja av hästarnas hovar varje dag, pga den här EXTREMT dryga leran i hagen! uscha.

om de händer nå skoj i veckan!? njae de vet ja ikke.  ska iväg med min farmor imorgon och kika på en häst hon hade hittat, ska se om det är nånting vettigt!  de ryktades att den skulle vara seg att rida ut på själv, men vi får vell se. så drar te kilafors me henne imorgon.  Annars e de vell bara stallet vi håller på och bygger till Farmors då kommande häst.! .

Helgen blir inget Festande!, kanske att man drar in till stan, men orkar inte festa! Blir ändå aldrig som planerat, bara kaos,så orka!.

Nae nu blir de kväller

CIAO
J


!

Vfr lär man sig aldrig när de händer om och om igen för?!. de är ganska sjukt irriterande, men de värsta är att när man slutat bry sig och gett upp.. då kan människan komma med ett påstående som gör att man börjar hoppas igen! för som sagt den första är alltid den första som blir ihågkommen längst!.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0