Måndag " dan för dan före dan före dopparedan"



vaknade för tidigt imorse, av att dom ringde om att hundmaten hade kommit a dom berätta att dom inte vela köra ut de i den här snöovädret, men att dom skulle komma med personbil. ok tänkte vi, dom kommer vell snart då.


Sen tog man ut hästar, hundar. sen fixa ja a morsan julkort på hundarna a skickade runt till de vi fått ifrån, vart riktigt bra faktiskt, lägger ut bild här sen.=)

sen vi halv 4  ringer dom från hundmatsbilen om att dom e p åväg, så då är de bara a skynda sig ut a försöka skotta, ! phu, inte kul.  men dom kommer med lastbilen iaf! lycka till och kom in på våran gård, den e bara fylld med snö då våran traktor har gått sönder! men in kommer dom a vi lastar ut , MEN sen när dom ska  ut med bilen så fastnar dom, så morsan a jimmy dom skottar a skottar a sandar, medans dom 2 "småpojkarna" står a tittar på ! "vilka puckon". iaf så sen så backar dom a då komme dom bakåt, MEN då backar de puckot för långt så dom hamnar i diket i stället"  han backar utan att svänga?! väldigt klantigt, så då fick man putta fram den ur diket oxå!! för klantigt men men, hundmat fick vi och tuggben!:)

Sen drog morsan a jimmy iväg för a handla med gittan "julmat" så gittan skulle slippa handla allt ensam sen.  Så då tog ja a jesper a mockade a tog in översnöade hästar!.

SEN slängde vi ut lackie och mowglie på ena sidan av gården a busade med dom tills dom velade gå in! haha:).  så går vi ut på andra sidan med swinto och SHantie! :) hehe swinto är 12 år a hoppar med glädje rakt ner i den djupa snön, medans shantie går i ens fotspår annars vill hon inte gå ut!? haha:)  lite komistk.

sen när vi tar in dom, så hade valpen kommit över valplådan a "kravlade utanför! haha:)  så slängde in shantie dit. Sen såg jag att de var blod i hallen!?
hmm tänkte jag, vem blör?  kikade igenom båda hundarna men såg inget, men sen la sig lackie ner a tuggade på ena foten a då såg jag att den klon som sitter högre upp fram på tassarna,hänger?!. a de e blod.

vafan gör jag nu då?! då lackie inte är den "stabilaste "hunden i övrigt då hon är stressad a jämt ätetr medicin så så fort ja kollar a ska se om de är helt lös, stelnar hon a morrar, så inte värt a göra si osams med henne, morsan får kika på henne när hon kommer hem, så slänger på na en krage a DÅ tuppar hunden av!??!?!? jag bara NEJ vad gör hon,  hon bara lixom fall ihop?!. sen efter någon sek så satt hon sig upp igen, jättemysko för vet att de var så totte gjorde när han var dålig.! men satt fast kragen a så fick hon vara ensam i hallen!  (ligger i badrummet  a har inte rört sig.) men märks ganska tydligt om hon har nå fel  när morsan kommer hem, för är ngn på dörren brukar hon skälla a hoppa a greja så vi får vell se!. kan inet göra så mkt nu endå så..



BTW

så här såg de söta julkortet ut:)



god jul
ÖNSKAR
Jennie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0