Lördagen



Fy faaan vilken dag!



klev upp tidigt på morgonen a drog ut till stallet för a bygga i stallet,

vid halv 5 kom farsa ut a skriker att ena hästen är borta a att de var en ÄLG i hagen!

Så de hade sprungit in en älg in i hagen rivit med sig pinnarna in i hagen!
Grabben blir livrädd hoppar över hagen , springer till sommarhagen river sig in där (då det var stängt) springer omkring där som en tok i mörkret, sen hoppar han över borta i hörnet på hagen, kommer ut på våran täckt springer rakt igenom badmintonnätet! river med sig det bort. springer tillbaks till den första hagen. springer ett varv därinne sen hoppar han över uppe i hörnet, MEN där är det en hage a direkt en hage efter s¨hoppar rakt in i snörena på den andra hagen, drar med sig den a springer några varv, stannar i hörnet vid ridhagen sen  vänder han om hoppar över den hagen drar med sig tråden a springer ut på vägen bort mot anna a håkans hästar.

Jag tog med mig jigge som stog kvar i den första hagen a gick efter a hoppades på att han skulle komma till Jigge, men ikke.  Även så hade anna kommit i bilen a sett alltihop så hon åkte efter när ja gick med jigge, a såg att grabben sprang utanför hennes hästar.

han hade lugnat sig rejält, sprang utanför deras, sen såg han att jigge stog där så då stanna han a kom fram! phu äntligen fick man tag på hästen, Anna tog grabben med sig hem till mig..

pluss att den här vändan hade han även vintertäcke på sig så när ja fick av han det! RANN det svett av hästen! bara a  vattna av han då.. Gash har aldrig sett en så svettig häst!.
Men konstigt nog hade han bara ett litet sår på bakbenet som blödde ytterst lite!.

Så slängde in han i boxen, fick lite hö a fleece på sig, shit vad de ångade av den hästen. sen vart de släckt a stängt a gick in i duschen , var nog lika svettig som hästen!.

sen var de ut igen a byta de dyngsura täcket till ett nytt.
A han verkade lugn , inga svullna ben eller ngt. Sköönt.1

Sen drog man in te camill vid halv 10 a sen drog vi på krogen:P
spännande kväll!

Sen idag har man byggt hage heela dagen! då han förstört alla hagar ´fick dom stå in tills det var klart, som var för ca 2 timmar sen, så blir en kortstund dom får vara ute idag, MEN nu är det Faan ÄLGstaket runt hagen så jävlar nu bör inget komma IN eller ut!. om inte grabben hoppar över då!. hah

Har nyss varit ut med shantie a swinto på promenad, sköönt i snövädret!:P tkr de e mkt skönare a gå när de är skitväder konstigt nog!:).


ska ut om en stund a ta in hästarna a kika igenom hästen a hoppas att han inte svällt uppe eller är ngt halt!

Nae nu ska ja kika på shanties bebis som öppnade ögonen igår!:) såås sööt  snart springer den omkring:)  hehe ja vet dålig på bilder men fixar det sen:) som alla märker så e ja sjukt upptagen för a försöka fixa bilder men de kommer:.=)

nae nu drar ja

HÖRS
J

Kommentarer
Postat av: jesa

haha...

2009-12-13 @ 17:27:12
URL: http://raggarjesa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0